Expres

Pelé, internat în stare foarte gravă

Pelé, internat în stare foarte gravă. Legenda fotbalului mondial, Pele, în vârstă de 82 de ani, a ajuns, marți, în spitalul „Albert Einstein” din Sao Paulo, pentru a i se reevalua tratamentul pentru cancer la colon și ulterior a fost diagnosticat cu o infecție respiratorie, potrivit rapoartelor medicale, scrie The Guardian.

Folha de S. Paulo a anunțat sâmbătă, că medicii au oprit tratamentul cu chimioterapie și că acesta a fost trecut sub îngrijire paliativă, fiind tratat doar pentru dureri și dificultăți de respirație.
Acestuia i s-a îndepărtat o tumoare de pe colon în septembrie 2021 și a primit în mod regulat tratament în spital. Pelé a spus într-o postare pe Instagram de joi că se află la spital pentru o „vizită lunară” și le-a mulțumit susținătorilor săi pentru mesajele pozitive pe care le-a primit.

Pelé, internat în stare foarte gravă. Jurnaliştii au spus că acum se află în îngrijiri paliative şi nu va fi supus unor teste sau tratament invaziv. Îngrijirile paliative sunt pentru pacienţii cu boli sau afecţiuni care pot pune viaţa în pericol şi îngrijirea de la sfârşitul vieţii.

Prieteni, vreau să rămâneți calmi și pozitivi. Sunt puternic, plin de speranță și urmez tratamentul ca până acum. Vreau să mulțumesc întregii echipe medicale și asistentelor pentru toată grija pe care mi-au purtat-o. Am încredere în Dumnezeu, iar fiecare mesaj plin de iubire pe care îl primesc de la voi mă încarcă cu energie. La fel și meciurile Braziliei de la Campionatul Mondial! Vă mulțumesc pentru tot”, a fost mesajul postat pe contul de Instagram al lui Pele.

Într-un mesaj pe Twitter, Kylian Mbappe, vedeta naționalei Franței a transmis: “Rugați-vă pentru rege”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button