Expres

Patinoar ca nou la Olimpia. Intrare liberă în prima seară și alte surprize

Patinoar ca nou la Olimpia. Intrare liberă în prima seară și alte surprize

Patinoarul Olimpia de la poalele Tâmpei îşi deschide porţile în ajun de Moş Nicolae. Marţi, 5 decembrie, de la ora 18:00, inaugurarea sezonului de patinaj 2023-2024 va avea loc prin intermediul unui eveniment susţinut de patinatorii secţiilor de hochei şi patinaj artistic de la Clubul Sportiv Corona Braşov. Aceştia îi vor bucura pe spectatori cu momente inedite pe gheaţă, iar programul va fi completat cu câteva surprize. La deschiderea oficială vor fi prezenţi Todorică Şerban, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, şi Radu Jica, directorul Serviciului Public Judeţean de Protecţie a Plantelor Braşov – instituţie care gestionează activitatea patinoarului.
Patinoarul va fi deschis publicului chiar de mâine seară, de la ora 20:00, intrarea fiind liberă la această primă serie.
Îi invit la Olimpia pe toţi braşovenii şi pe turişti să se bucure de cel mai frumos patinoar în aer liber din ţara noastră şi de frumuseţea acestui sport practicat într-un cadru de poveste. În acest an vom valorifica întregul sezon de iarnă 2023-2024 şi sunt convins că patinoarul nostru va fi un magnet pentru iubitorii de mişcare în aer liber şi un pol al distracţiei pentru cei mici şi cei mari, în zilele de vacanţă care se apropie cu paşi repezi”, spune Todorică-Constantin Şerban, preşedintele CJ Braşov.

Noutățile sezonului

„Patinoarul amplasat la baza sportivă Olimpia este ca nou, fiind achiziţionat anul trecut cu fonduri din bugetul judeţean şi a fost pregătit din timp cu cea mai bună gheaţă şi cele mai bune condiţii să-i primească pe toţi iubitorii acestui sport minunat”, mai spun reprezentanții CJ Brașov.
Noutăţile acestui sezon sunt sistemul de sonorizare şi luminiţele de sărbătoare instalate deasupra gheţii, care creează o atmosferă feerică.
Peste 400 de perechi de patine cu mărimi de la 26 la 50 sunt pregătite să fie închiriate de către braşovenii şi turiştii de toate vârstele care vor să facă mişcare în aer liber, pe gheaţa de la poalele Tâmpei.
Seriile vor începe zilnic la orele 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00 şi 20:00 şi vor dura câte 75 de minute. Tarifele de acces şi de închiriere a patinelor rămân aceleaşi din sezonul precedent. Patinoarul va rămâne deschis până în primăvara următoare, atâta timp cât va exista interes din partea publicului şi cât condiţiile meteorologice vor fi favorabile.

Foto: arhivă 2022


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
2 luni în urmă

[…] nou patinoar la Brașov. Mâine, 6 decembrie, de la ora 17.30, este programată deschiderea patinoarului din […]

2 luni în urmă

[…] amplasat la baza sportivă Olimpia, redeschis în ajun de Moș Nicolae, este ca nou, fiind achiziţionat anul trecut cu fonduri din bugetul […]

Back to top button