Expres
Pasca fără aluat, rețeta Ginei Bradea
Pasca se numără printre preparatele nelipsite de pe mesele românilor, de Paște. Iată mai jos rețeta Ginei Bradea, pentru pască fără aluat:
• 400 g de branza proaspata sau urda
• 300 g de crema de branza nesarata
• 2 oua mari sau 3 mai mici
• 1 varf de lingurita de sare
• 1 lingurita de pasta de vanilie sau 2 pliculete de zahar vanilat
• 1 lingurita de extract de lamaie sau 1 lingura de coaja de lamaie rasa
• 1 lingura cu gris sau amidon
• 100 g de zahar
• 50 g de stafide
• 50 g de fructe confiate.
Găsiți modul de preparare în video-ul de mai jos și aici.
Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.