Expres

Pasajul incendiat din Centrul Civic e închis. Ce soluții are Primăria Brașov

Pasajul incendiat din Centrul Civic e închis. Ce soluții are Primăria

Pasajul pietonal din Centrul Civic, din dreptul Bisericii de lemn, a fost închis după incendiul de acum aproape patru luni. E drept că arăta deplorabil, toate spațiile comerciale fiind golite și pereții jupuiți. Dar e un punct important de acces, în condițiile în care trecerile de pietoni și celălalt pasaj sunt departe, iar în zonă sunt mai multe instituții publice de interes, cum ar fi ANAF, dar și o grădiniță.
Locuitorii din zonă sunt primii care au cerut soluții Primăriei Brașov, a spus consilierul local Ciprian Chiricheș, în interpelarea adresată astăzi în ședința extraordinară de plen a CL (video).

Primarul Allen Coliban a precizat că, în prezent, pasajele pietonale din Centrul Civic sunt proprietate privată, astfel că municipalitatea nu poate interveni în remedierea lor cu bani de la bugetul local.
Totuși, municipalitatea brașoveană ia în calcul exproprieri pentru cele două pasaje, în proiectul de buget fiind prevăzute efectuarea unor studii în acest sens.

Soluția de preluare, prin care acestea ar putea fi reabilitate, este însă pe una de durată și nu rezolvă acum problema accesului mai facil în zonă, a explicat primarul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
doggie
14 zile în urmă

Vai de capul vostru.

Brai
13 zile în urmă

Sunt concesionate pe 99 de ani de maestrul Scripcaru. Nu sunt private! Minciuni

Back to top button