Expres

Pasager amendat și dat jos din avion. Motivul?

Pasager amendat și dat jos din avion. Motivul?

Un bărbat în vârstă de 40 de ani s-a ales cu o amendă de 2.000 de euro și a fost dat afară din avion de însoțitorii de zbor, la puțin timp după îmbarcare. Însoțitorii de zbor l-au prins fumând o țigară electronică.

Incidentul a avut loc la bordul unui avion Ryanair care se pregătea să decoleze de pe Aeroportul din Brindisi, din regiunea Puglia. În timp ce avionul efectua ultima manevră înainte de a decola spre Bologna, în Emilia-Romagna, însoțitorii de zbor au luat decizia să evacueze un pasager, potrivit Quotidiano di Puglia.

Pasagerul a folosit țigara electronică la bordul aeronavei, iar personalul companiei aeriene low-cost a observat imediat și l-a invitat pe bărbat să coboare din avion.
Avionul a fost nevoit să se întoarcă la baza de plecare. După acest incident, avionul a decolat din nou, însă cu o ușoară întârziere.

Regulamentul care interzice fumatul în avion se aplică nu doar pentru țigările tradiționale, ci și pentru țigările electronice.

Deși pasagerii au voie să transporte țigările electronice în bagajul de mână sau în buzunar, utilizarea acestora este strict interzisă în timpul zborului. De asemenea, fumatul este interzis și pe pistă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button