Expres

Până când se menține vremea rece / Brumă, vânt puternic

Până când se menține vremea rece.

ANM a emis o nouă avertizare meteo, valabilă din această dimineață, până în data de 29 aprilie, la ora 10.00. Vremea va fi rece, cu brumă noaptea și dimineața. Vor fi și intensificări ale vântului.

Până când se menține vremea rece

„În intervalul menționat, vremea va fi rece pentru această perioadă din an. Local se va produce brumă și vor fi temperaturi minime în general între -4 și 0 grade, în noaptea de joi spre vineri în regiunile intracarpatice, în nordul Olteniei și al Munteniei și izolat în rest. În noaptea de vineri spre sâmbătă, îndeosebi în zonele depresionare din centru și nord-est. Temporar, vântul va avea intensificări în estul și sud-estul teritoriului, cu viteze în general de 45-55 km/h. În zona montană înaltă, îndeosebi în Carpații Meridionali și de Curbură, rafalele vor depăși 70-80 km/h.”, au detaliat meteorologii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
5 luni în urmă

[…] Temperaturi de iarnă în România. Potirivit ANM, astăzi, la ora 7.00, cea mai scăzută temperatură din țară s-a înregistrat pe Vârful Omu, minus 15 grade Celsius. […]

Back to top button