Expres

Pacientă arestată după ce a oprit ventilatorul colegei de salon

Pacientă arestată după ce a oprit ventilatorul colegei de salon.

O femeie de 72 de ani din Germania a fost arestată după ce ar fi oprit de două ori ventilatorul unei colege de cameră din spital. Bolnava era enervată de sunetul pe care îl producea, relatează The Guardian.

Femeia a fost reţinută sub suspiciunea de tentativă de omor.
Pacientă arestată după ce a oprit ventilatorul colegei de salon. Poliţia şi procurorii au spus că suspecta ar fi oprit ventilatorul unei femei. În ciuda faptului că personalul i-a spus că aparatul este vital pentru pacientă, l-a oprit din nou mai târziu.

Pacienta a trebuit să fie resuscitată, au spus autorităţile şi, deşi viaţa ei nu era în pericol, ea a avut totuşi nevoie de terapie intensivă. Suspecta a fost dusă în faţa unui judecător miercuri şi apoi a ajuns în arest.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Cu ”eroii” din pandemie, aia de la ATI-uri, care-i ventilau si-i ”oxigenau” pana-i lichidau pe sarmanii bagati cu forta acolo ce se mai aude? Liberi, nu? Doar nu ati uitat de acel 95% pacienti lichidati la ATI Arad, de ”eroii”… Citeşte mai mult »

Back to top button