Expres

Păcănele la calculatoarele din școală / Anchetă la inspectorat

Păcănele la calculatoarele din școală / Anchetă la inspectorat

La un liceu din Târgu Jiu se face anchetă, după ce mai mulți elevi au fost surprinși la ora de informatică aplicând pentru jocuri de noroc. Pe computerele acestora se puteau vedea jocuri, cunoscute sub numele de „păcănele”. Imaginile au apărut în spațiul public, iar Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) a început o anchetă la această unitate de învățământ, scrie europafm.

Cel mai probabil un elev a făcut această filmare la Liceul „Traian Vuia” din Târgu Jiu. Este o filmare făcută în laboratorul de informatică, iar pe aceasta se vede cum mai mulți liceeni aplică jocurile de noroc. Deocamdată nu se știe unde era profesorul în acel moment și cum au apărut acele aplicații pe computerele școlii. Conducerea liceului susține că acum au văzut filmarea și că a început deja verificările. La fel și Inspectoratul Școlar Județean Gorj.

Atât conducerea Inspectoratului Școlar Județean Gorj, cât și conducerea Liceul Auto „Traian Vuia” din Târgu Jiu vor derula anchete care să stabilească cu exactitate în ce context a avut loc acel incident”, a declarat Ionuț Catrina, purtător de cuvânt al ISJ Gorj.

După ce imaginile au apărut în spațiul public, părinții elevilor s-au revoltat și cer și ei conducerii liceului să aplice măsuri dure celor vinovați.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare