Expres

Ozana Barabancea are un nou job

Ozana Barabancea are un nou job,

Ozana Barabancea a decis să devină profesoară de liceu după ce a fost jurată în emisiunea „Te cunosc de undeva”. Ea a mai fost profesor la Școala de Artă și a revenit în această poziție recent. După ce a obținut trei masterate, ea a decis să își continue studiile și să se înscrie la doctorat. Astfel, își dedică cea mai mare parte a timpului carierei sale, dar și copiilor pe care îi îndrumă în aceeași direcție artistică.

„Sunt profesoară la Școala de Artă și la Dinu Lipatti. La aceeași școală a fost profesoară și regretata Mihaela Runceanu. Îmi place foarte mult. Îmi place să predau. Nu o fac pentru bani, o fac pentru că efectiv îmi place ceea ce fac. Îmi place să lucrez cu tinerii, să le predau. Sunt profesoară cu jumătate de normă pentru elevi de clasele a lX-a, a X-a și a Xll-a. Este o premieră pentru mine. Eu nu am mai predat niciodată pentru elevii de liceu, însă la Școala de Artă am mai predat în trecut”, a declarat Ozana pentru Viva.ro.

Am 3 mastere – în dirijat cor, al doilea în educație muzicală contemporană și al treilea e în dirijat orchestră. Între timp, am intrat și la doctorat, dacă n-am ce să fac. Asta e, nimeni nu e perfect. Am intrat la Sibiu, la Universitatea Lucian Blaga, la Artele Spectacolului, cu o temă foarte interesantă: Funcțiile muzicianului în artele spectacolului”, a mai spus Ozana Barabancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button