Expres

Ovidiu Ioanițoaia s-a îmbogățit peste noapte

  • ioanitoaia.png

Ovidiu Ioanițoaia a dezvăluit la Profu’ de sport, emisiune realizată de Gazeta Sporturilor, cum a devenit un om extrem de bogat peste noapte, datorită lui Adrian Sârbu, fostul patron al ProSport.

„În ’97 am venit de la Sportul Românesc la ProSport, iar Sârbu, ca să ne cointereseze, a zis să ne dea niște acțiuni, pe care nu le-am plătit. Când s-a pus problema să vândă ziarul, pentru că avea niște socoteli de rezolvat cu Țiriac și îi trebuiau bani, Sârbu m-a chemat la el în birou. Cu mine s-a comportat cum puțini oameni s-au purtat cu mine în viață. Mi-a zis: Băi, trebuie să vând ProSportul. Ziarul ajunsese la 100.000 de exemplare, totul era în regulă, aveam 12 mașini, eram bine. Mi-a răspuns: Lasă, mă, că iei și tu niște bani, nu-ți mai face probleme. Îi zic: Ce dracu’ bani iau eu? Nu știam cu acțiunile, Mi-a zis că trebuie să vin să semnez și eu. Mi-a zis apoi că am 19%. 19 la sută? Nu știam. Și jur că nu joc teatru. Vine contabila și zice: Partea dumneavoastră este 987.000 de dolari. Sunt banii dumneavoastră. Poftim? Cum 987.000? Parcă mi-a dat cu ceva în cap… Eu aveam 5.000 salariu. Dom’le, vorbiți serios?. N-am dormit vreo trei nopți”.

Ovidiu Ioanițoaia a povestit ce a făcut cu banii.

Mi-am luat casă, mașină, dădeam cu banii. Țin minte că atunci am dat avansul la casă, iar constructorul mi-a zis că e nevoie de un avans de 20%: Dom’le, eu îți plătesc toți banii, ce avans?. L-am lăsat mască. Aveam niște bani la care nici nu visasem vreodată!”

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button