Expres

Opera Brașov, bilete pentru primele spectacole din decembrie

Opera Brașov, bilete pentru primele spectacole din decembrie

„România într-un cântec”, un recital special, alături de solişti ai Operei şi Cvintetul vocal Anatoly, pentru Ziua Naţională a României, 1 Decembrie, și „Văduva veselă”, îndrăgita operetă de Franz Lehar. Sunt primele spectacole ale Operei Brașov, de luna viitoare, pentru care astăzi instituția pune în vânzare biletele. Inclusiv la repetiţia generală cu public pentru „Văduva veselă”. Aceasta este programată pe 1 decembrie, de la ora 11, în Sala Operei, iar recitalul începe de la 18.30, în Foaierul Operei.
Biletele pentru cele două evenimente vor fi puse în vânzare în această dimineață, de la ora 10.00, online şi la casieria Operei. Preţul biletelor pentru repetiţia generală cu public este de 25 de lei, pentru recital, biletul costă 30 de lei, iar pentru spectacolul din 2 decembrie, 70 sau 50 de lei, în funcție de locul în sală.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button