Expres

Om în scaun cu rotile vindecat brusc la Brașov (video)

Om în scaun cu rotile vindecat brusc la Brașov. Un bărbat aflat în scaun cu rotile, care cerșea de câteva ore în centrul Brașovului, a fost surprins într-o filmare în timp ce se ridică bine-mersi în picioare și fumează o țigară în timp ce face câțiva pași, după care se urcă pe bancheta din spate a unei mașini.

Scena a fost surprinsă în centrul Brașovului. Autoturismul de lux era parcat aproape de Primărie, pe loc rezervat persoanelor cu dizabilități.

Om în scaun cu rotile vindecat brusc la Brașov. Filmarea a fost făcută publică de polițistul brașovean Daniel Zontea.

Tre’ să recunoaștem că, indiferent cât de bun ne este locul de muncă, cu toții mai avem momente în care trântim și înjurăm atunci când rămânem peste program. Din acest material concluziile le trageți voi. Eu însă îmi voi păstra aceeași convingere: „Mâna întinsă nu primește ajutor”, a scris polițistul în textul care însoțește imaginile.

El face referire, de fapt, la o celebra replică din filmul „Filantropica”. „Mâna întinsă care nu spune o poveste nu primește pomană”, afirmă personajul Pavel Puiuț, interpretat de Gheorghe Dinică.

Foto: captură video


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

de un polițistul brașovean Daniel Zontea.” Si ne mai miram de ce lui madam Jighira ii sunt simpatici popii, apevistii… Au un limbaj comun, se pare.

Willy
Răspunde la  Raoke
1 an în urmă

Bine ca nu a dat copy-paste precum tovarasa de birou.

Willy
1 an în urmă

Nu exista zi sa nu fi agasat ca cetatean, pe Centru, de catre cersetori. La un capat (Modarom) stau cersetorii, la capatul celalat (dupa Weiss incolo) stau, fireste, localii. Isi mai schimba locurile, intre ei. De ce unii la un… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 1 an în urmă de către Willy
Back to top button