Expres

Oktoberfest Brașov își mută cuibul în 2023

Oktoberfest Brașov își mută cuibul în 2023.
Citiți aici reacțiile brașovenilor.

Braşovenii şi turiştii sunt invitaţi deja la o nouă ediţie Oktoberfest. Ediția 2023, a XIV-a, va fi organizată în alt loc decât cel consacrat în ultimii șapte ani ani. Organizatorii evenimentului au anunțat că festivalul va fi organizat în Parcul Tractorul, pe strada Turnului. Este la al treilea loc de desfășurare, după Arena Liceului Sportiv de la Poarta Șchei și terenul fostului Stadion Municipal, din Bartolomeu. Zona este acum în șantier, pentru construirea Sălii Polivalente.
Oktoberfest Brașov își mută cuibul în 2023. Organizatorii au anunțat și perioada de desfășurare a Oktoberfest 2023: 31 august – 10 septembrie.
„Lume, lume! Anunțăm oficial Oktoberfest Brașov, ediția cu numărul 14!!! Și pentru așa ediție cu tradiție era necesară o nouă locație (amplasament – nota red.): PARCUL TRACTORUL – TURNULUI (…), în perioada 31.08.2023 – 10.09.2023 pentru a reda tonul relaxării”, se arată în postarea de pe pagina Oktoberfest România.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Grigore Gheba
4 luni în urmă

Va fi mișto, te duci la poliție pentru permise și pașapoarte ori la spital și va trebui să escaladezi printre mese și bețivi. Fain, foarte fain!

Ultima modificare a 4 luni în urmă de către Grigore Gheba
Willy
4 luni în urmă

“Și pentru așa ediție cu tradiție era necesară o nouă locație”. Ce o fi asa special la editia asta de e necesara o noua locatie? Fatul ca oktoberfestul incepe in august?

4 luni în urmă

[…] Oktoberfest Brașov își mută cuibul în 2023 […]

3 luni în urmă

[…] Vezi și: Oktoberfest Brașov își mută cuibul în 2023 […]

Back to top button