Expres

Ofertă record pentru un loc de parcare

  • locdeparcare.jpg
 

Un locuitor din Tulcea a licitat 100.000 de lei pentru a-și asigura un loc de parcare și conform legii în vigoare, acesta va trebui să plătească suma în termen de 5 zile. Dacă nu se va prezenta la primărie cu banii, el nu va mai mai putea participa la nicio licitaţie similară următorii 3 ani.

Primarul din Tulcea, Ştefan Ilie, a declarat, luni, că nu este nicio eroare, iar această persoană există și e conștientă de suma uriașă oferită. Edilul spune că, imediat după licitație, persoana care a anunţat suma record a fost sunată de gestionarul aplicaţiei prin care autoritatea locală organizează aceste tranzacţii.
„Persoana care a licitat suma a dat asigurări că nu a greşit cu nimic şi că suma este corectă. Dacă nu va achita banii în termenul de cinci zile, în următorii trei ani nu va mai putea participa la nicio licitaţie”, a declarat primarul pentru Agerpres.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button