Expres

O vedetă de pe TikTok și-a mințit adepții că are o boală incurabilă

O vedetă de pe TikTok și-a mințit adepții că are o boală incurabilă

Madison „Maddie” Russo, 19 ani, a fost reclamată la poliție de urmăritorii ei, care au raportat „multe discrepanțe” în postările tinerei pe rețelele de socializare, inclusiv „incizii și ace înfipte în corp care îi pot pune viața în pericol”, relatează New York Post.

Luni întregi, adepții lu Russo au fost foarte îngrijorați pentru tânără. În februarie anul trecut, influencerul și-a informat urmăritorii de pe platforma de socializare TikTok că are cancer pancreatic.

Ea a spus că o tumoare de mărimea unei mingi de fotbal s-a extins la coloana vertebrală. Ulterior, într-un interviu pentru ziarul local North Scott Press, ea a transmis că a fost diagnosticată cu leucemie. Potrivit anchetatorilor. Russo ar fi furat de pe internet fotografii partajate de pacienți reali.
Pe GoFundMe, o platformă dedicată, pe numele tinerei din Bettendorf, statul american Iowa, a fost organizată o strângere de fonduri. S-au adunat peste 37.000 de dolari pentru lupta împotriva cancerului.
Acum s-a dovedit că totul a fost o escrocherie. Pe 23 ianuarie, Russo a fost arestată chiar în timp ce era în sala de curs la Universitatea St. Ambrose din Davenport, potrivit declarației poliției, și riscă până la zece ani de închisoare.
Potrivit documentelor judecătorești, anchetatorii au confiscat consumabile medicale, înregistrări bancare, o sondă intravenoasă, o perucă, bani, pastile pentru greață prescrise pe numele unei rude și un Kia Sportage 2023.

Fisele medicale au relevat faptul că nu a fost niciodată diagnosticată cu cancer. După ce înșelătoria a devenit publică, GoFundMe a returnat banii donatorilor.

Încarcerată în penitenciarul Scott County, Russo a fost eliberată după ce a plătit o cauțiune de 10.000 de dolari și urmează să fie judecată pe 2 martie.

O vedetă de pe TikTok și-a mințit adepții că are o boală incurabilăAcest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 luna în urmă

Cât de bătut în cap să folosești mizerii ca tic-tac, fieisbuci, uațap sau tindă, integrame…? Chiar, era un redus propagandist deviant care se lăuda că este pe „grupul” urmăritor al lui jumară fotograful. Cine era? Un pacient de-al lui moldovan… Citeşte mai mult »

Back to top button