Expres

O tânără de 28 de ani a murit după o operaţie minune

O tânără de 28 de ani a murit după o operaţie minune. O tânără de 28 de ani, pe numele său Anna Giugliano, care locuia în Oleggio, o comună din provincia Novara, Italia, a murit după ce a suferit o operație pentru a pierde în greutate. 

Întâmplarea tragică s-a petrecut la data de 19 martie. Femeia fusese operată în urmă cu 11 zile până să moară, la institutul clinic Humanitas din Rozzano, unde a trebuit să revină apoi din cauza unei dureri mari de stomac. Femeia a murit la scurt timp, în spital.

Humanitas exprimă profunde condoleanțe membrilor familiei pentru dispariția tinerei”, a transmis conducerea spitalului unde a murit tânăra.

Pacienta suferise o intervenție chirurgicală și fusese externată din unitatea spitalicească la data de 8 martie 2023, când susținea că se simt bine. Cu toate acestea, la o distanță de 11 zile, potrivit institutului, a fost internată la urgențe în stare critică și a fost supusă resuscitării și ulterior internată la terapie intensivă. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

O tânără de 28 de ani a murit după o operaţie minune. Procuratura din Milano investighează cazul, iar oamenii legii au dispus sechestrarea dosarelor medicale pentru a permite desfăşurarea cercetărilor necesare. Ancheta este în curs de desfăşurare, mai notează Il Messaggero.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button