Expres

O tânără de 25 de ani a murit în timpul unei operaţii estetice

O tânără de 25 de ani a murit în timpul unei operaţii estetice.

O tânără de 25 de ani, absolventă de Drept, şi-a pierdut viaţa în urma unei operaţii estetice pe care şi-o dorea şi pentru care a economisit bani. Dayana Loy de Oliveira Freire a mers la o evaluare preoperatorie marți, 12 septembrie. O zi mai târziu, în timpul operației sub anestezie, a avut complicații.

Potrivit chirurgului ei de la Spitalul Jacob Facuri din Goiânia, Brazilia, ritmul cardiac i-a încetinit pe măsură ce inciziile de liposucție erau închise. Apoi a suferit un stop cardiac și a murit. Medicii au încercat să o resusciteze timp de trei ore, dar fără rezultat.

Avea 25 de ani, fără nicio boală, era într-o formă perfectă înainte de a intra la operație și a ieșit moartă“, a declarat tatăl fetei, conform Mirror

Poliția din statul Goiás investighează acum cazul după ce familia Daianei a raportat incidentul. Ei tratează moartea ei ca „accidentală” până la primirea raportului medico-legal. Unchiul fetei a spus că Dayana a plătit 50.000 BRL (9624.25 euro) pentru procedură cu banii economisiți. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button