Expres

O tânără de 20 de ani a fost împușcată mortal după ce a greșit adresa

O tânără de 20 de ani a fost împușcată mortal după ce a greșit adresa

Kaylin Gillis, în vârstă de 20 de ani, era într-o mașină alături de alte trei persoane, în orașul Hebron, a transmis poliția. Când și-au dat seama că nu au ajuns acasă la prietenul pe care voiau să-l viziteze, au întors mașina pe alee, scrie BBC. În acel moment, proprietarul a ieșit și a început să tragă. În timp ce șoferul pleca, proprietarul, Kevin Monahan, în vârstă de 65 de ani, a început să tragă asupra mașinii, iar Kaylin Gillis a fost ucisă.

Acesta este un caz foarte trist al unor tineri adulți care căutau casa unui prieten și au ajuns la casa acestui bărbat care a decis să iasă cu o armă de foc și să o descarce”, a declarat șeriful Jeffrey Murphy, într-o conferință de presă.

El a precizat că în zona respectivă aleile sunt slab luminate, iar o confuzie de adresă e foarte probabilă. Șeriful a precizat că niciunul dintre ocupanții mașinii nu s-a dat jos din vehicul.

În mod clar, nu exista nicio amenințare din partea nimănui în vehicul. Nu există niciun motiv ca domnul Monahan ( proprietarul casei-n.r.) să se simtă amenințat”, a precizat el.
După împușcături, prietenii femeii ucise au plecat cu mașina și au sunat după ajutor, însă pentru tânara de 20 de ani nu s-a mai putut face nimic.

O tânără de 20 de ani a fost împușcată mortal după ce a greșit adresa. Bărbatul care a tras a fost necooperant cu poliția care a ajuns la el acasă și a refuzat să părăsească locuința. În cele din urmă el a fost arestat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
multumit
1 an în urmă

Oare de ce se bat romanii pentru viza usa?
Ca sa fie impuscati acolo?
Poti sa mori linistit si a noi! Avem guvern,parlament,partide…are cine!

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare