Expres

O tânără actriță a murit după ce i s-a pus un diagnostic greșit

O tânără actriță a murit după ce i s-a pus un diagnostic greșit. O tânără actriță, în vârstă de 30 de ani, Emily pe numele său, a sfârșit tragic după ce medicii i-au pus un diagnostic greșit. Emily Chesterton s-a stins din viață după ce un medic stagiar nu a acordat importanță simptomelor cu care se confrunta tânăra, punând totul pe seama unui simplu caz de COVID.

Din nefericire, după mai multe vizite în cabinetul specialistului, problema lui Emily tot nu a fost rezolvată, inima ei ajungând în cele din urmă să cedeze. Mai precis, tânăra se confrunta cu dureri de cap și, uneori, cu probleme de respirație, și vorbise cu medicul despre acestea de cel puțin 2 ori, atunci când a călcat pragul cabinetului specialistului, pentru un tratament.

De asemenea, Emily a fost diagnosticată și cu un sindrom de ovar polichistic, afecțiunea care crește riscul de a dezvolta cheaguri de sânge, fiind infectată și cu COVID vara trecută. S-a simțit și mai rău după aceea, durerile de cap nu se opreau, iar problemele de respirație persistau, motiv pentru care medicul stagiar i-a recomandat să ia pastile pentru dureri de cap.

Ulterior, după deces, s-a aflat și cauza care a dus la această tragedie, mai precis, embolie pulmonară. De asemenea, a urmat și o anchetă care l-a avut în vizor pe medicul care a tratat-o pe Emily, iar aceasta s-a concluzionat prin faptul că acesta ar fi trebuit să o trimită pe tânăra de 30 de ani la o unitate de urgență a spitalului, iar dacă fata ar fi fost tratată corespunzător, cu siguranță, s-ar fi vindecat.

O tânără actriță a murit după ce i s-a pus un diagnostic greșit. După decesul ei, părinții lui Emily au solicitat o monitorizarea mai atentă a medicilor stagiari care fac parte din programele de practică, fiind dezamăgiți de faptul că fiica lor a sfârșit tragic, din cauză că a fost consultată de un medic care nu-și obținuse, de fapt, specializarea.

Ne simțim extrem de dezamăgiți de îngrijirile oferite de cabinetul medical.(…) Ne-am pierdut fiica prețioasă, frumoasă, amabilă, iubitoare, talentată și de neînlocuit, iar acest lucru nu trebuie să se mai întâmple niciunei alte familii”, au declarat părinții acesteia pentru Manchester Evening News.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button