Expres

O studentă de 21 de ani a murit după ce i-a apărut o umflătură pe umăr

  • jenna.jpg

O studentă în vârstă de 21 de ani s-a stins din viață, după ce i-a apărut o umflătură pe umăr. Jenna studia în cadrul Universității Edge Hill, iar în al doilea an de pregătire a descoperit umflătura de pe umăr. Medicii la care a fost au asigurat-o că „nu sunt motive de îngrijorare, e doar un chist”. Fata nu a mai apucat să finalizeze studiile. Fratele mai mic al tinerei, Liam, i-a adus un omagiu și a descris-o pe aceasta ca fiind o fată „plină de viață” și „mereu zâmbitoare”: „Jenna se asigura mereu că toți ceilalți sunt bine înaintea ei. Nu a existat un moment al zilei în care ea să nu zâmbească. Am fost foarte apropiați și am făcut totul împreună”.
În luna iulie a anului trecut, studenta a fost diagnosticată cu sarcom Ewing, la doar câteva luni după ce tatăl ei a intrat în remisie în urma unui cancer la creier. A urmat ședințe de chimioterapie, a luat parte la un studiu clinic, însă, din păcate, cu toate acestea, cancerul s-a extins și la plămâni, iar organismul acesteia a cedat, arată Mirror.co.uk.

Sursa foto: Mirror.co.uk


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button