Expres

O româncă a câștigat al șaselea titlu de „Miss Fitness Universe”, deși este și proaspătă mămică

 

O româncă în vârstă de 32 de ani a câștigat duminică, pentru a şasea oară, titlul Miss Fitness Universe. Competiţia a avut loc în Miami, SUA.

Reușita Ancăi Bucur este cu atât mai lăudabilă, cu cât sportiva a născut în urmă cu doar nouă luni. „A fost cea mai frumoasă, grea, interesantă, emoţionantă şi inspiraţională provocare pentru mine! Dar am reuşit! Chiar am reuşit! Acest trofeu îmi confirmă că poţi să faci orice îţi doreşti, atât timp cât există implicare, disciplină, ambiţie, multă, multă muncă şi pasiune. Am avut multe trăiri intense azi”, a scris românca, pe pagina personală de Facebook, la scurt timp după ce a aflat că a rămas cu titlul de „Miss Fitness Universe”.

Ea a concurat la categoria Fitness Pro Division – o divizie recunoscută pentru nivelul ridicat de dificultate în cadrul careia se califică doar atletele care au câştigat anterior competiţtii importante în Europa, America, Asia şi Australia.

Competiţia a constat în trei probe: exerciţiul de fitness (45% din nota finală), proba costumului de baie (45% din nota finală) şi interviul (10% din nota finală).
Încă de la vârsta de trei ani, Anca a luat lecții de balet, apoi a făcut gimnastică artistică și gimnastică aerobică.

Din 2006, a început să lucreze ca instructor de fitness şi aerobic, potrivit Libertatea. Printre cele mai prestigioase titluri câştigate de Anca se numără locul intâi la Miss Fitness Universe Florida USA, locul doi la Miss Fitness America World Championship Las Vegas, locul doi la la Paris Fitness Europe şi la Rome Fitness Europe şi locul întâi la Miss Fitness Universe Miami, categoria profesionişti.

Foto – Facebook Anca Bucur


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare