Expres

O postare despre gestul unor copii din BRAȘOV, virală pe Facebook!

 

O postare despre gestul unor copii de școală primară, din Brașov, a devenit virală pe internet și a adunat numeroase aprecieri.

Este vorba despre o lecție de viață pe care micuții au dat-o fără intenție. Redăm o parte din textul care circulă, de câteva zile, pe rețeaua de socializare:

„Aș fi vrut să fi putut face o fotografie, chiar și puțin mișcată în acel moment…
S-a întâmplat ieri dimineață, în fața unei biserici din Brașov. Un copil de 6 ani și ceva cerșea. Mai mult șoptit. Pe la prânz, un grup de băieți, cam tot de aceeași vârstă, traversează drumul spre biserică, cu ghiozdanele în spate.
Se opresc în dreptul puştiului cerșetor, își deschid ghiozdanele și scot pachetele cu sandwich-uri, mere, dulciuri, pe care nu le-au mâncat la școală. Unul dintre băieți îl bate prietenește pe umăr pe micul cerșetor. “Ne mai vedem pe aici. Ai grijă de tine”. Mi s-a pus nodul în gât instantaneu. Școlarii și-au văzut de drumul lor, spre biserică, făcându-și semnul crucii, ca oamenii mari.
Aveam să aflu mai târziu că ei sunt unii dintre cei mai săraci copii de la școala din cartier. În fiecare zi, la prânz, 25 de copii care provin din familii nevoiașe mănâncă o masă caldă la biserică. Tot aici au învățat probabil să împarți cu alții mai săraci decât tine, să îți pese, să îmbărbătezi pe cineva care are nevoie atunci de asta”.

„Scena” ar fi fost surprinsă în Triaj. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button