Expres

O nouă zi plină la Aeroportul Brașov

O nouă zi plină la Aeroportul Brașov.

Bees Airlines a deschis, astăzi, seria zborurilor charter de la Brașov spre Antalya. Cursele vor fi efectuate în fiecare miercuri, până în 2 octombrie. În prima cursă Bees Airlines de la Brașov către Antalya au fost 151 de pasageri.

O nouă zi plină la Aeroportul Brașov

„Ne-am început ziua cu BH Air, operatorul zborurilor Hurghada – Braşov (114 pasageri) şi Braşov – Hurghada (85 de pasageri), şi am continuat cu Wizz Air şi cursele sale de linie Londra – Brasov (213 pasageri) şi Brasov – Londra (225 de pasageri). Spre după-amiază vom întâmpina cu bucurie o altă companie care ajunge în premieră pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav, MGA Airlines. Aceasta va opera curse charter Antalya – Braşov – Antalya. În primul zbor spre Antalya vor fi la bord 59 de pasageri”, au informat cei de la Aeroportul Brașov.

În afară de zborurile menționate, mai sunt 4 curse private care aterizează la Ghimbav, cu decolări de la Viena, Sibiu, Zürich şi Atena.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button