Expres

O nouă medalie de aur obținută de o polițistă din Brașov

O polițistă din Brașov se poate mândri cu o nouă medalie de aur. Ea s-a remarcat la Concursul Național de Ștafetă și Probe Neclasice. Evenimentul s-a desfășurat în week-end, la Cluj.

„Concursul Național de Ștafetă și Probe Neclasice, ediția a IX-a, care s-a desfășurat în acest sfârșit de săptămână în municipiul Cluj-Napoca, a adus locul întâi pe podium pentru colega noastră, inspector de poliție Șocu Maria Ilona, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul Pregătire Profesională.
După performanțele remercabile obținute în această vară la World Police and Fire Games 2022, unde Ilona a câștigat 3 medalii de aur și 2 medalii de argint și de această dată campiona noastră s-a impus la proba de 80 m viteză, unde a obținut locul I”
, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

Conducerea IPJ Brașov i-a transmis felicitări polițistei pentru această nouă medalie de aur. De asemenea, a asigurat-o de tot sprijinul pentru a câștiga cât mai multe medalii.

Șocu Maria Ilona are 27 ani. În vară, mytex.ro scria despre succesul ei din Olanda. Ilona a acumulat numeroase titluri de-a lungul anilor. A participat la competiții sportive desfășurate de către Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Apărării Naționale, aceasta practicând atletismul din clasa a IX-a. Este absolventă a Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu. Ea își desfășoară activitatea în cadrul Serviciului Pregătire Profesională al IPJ Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button