Expres

O mie de burse pentru Generaţia Tech

O mie de burse pentru Generaţia Tech. Primăria Braşov anunță că s-au lansat înscrierile pentru cele 1.000 de burse de participare în „Generaţia Tech”, programul naţional prin care tinerii şi adulţii pot deprinde, gratuit, abilități în domeniul informatic.
Programul se adresează tinerilor de peste 16 ani, studenţilor şi adulţilor care doresc să exploreze dacă o carieră în tech este potrivită pentru ei, dar şi oportunitatea reconversiei profesionale. Generaţia Tech îi invită alături pe toţi curioşii care doresc să înveţe într-un mod practic project management, programare, marketing digital, dezvoltare web şi design web.
Participanţii vor parcurge patru luni de formare practică online, având flexibilitatea de a parcurge experienţa în funcţie de programul şi disponibilitatea lor. Vor avea, de asemenea, oportunitatea de a lucra în proiecte reale, alături de companii partenere şi mentori, construind primele proiecte de portofoliu care să demonstreze abilităţile dobândite.
Odată cu finalizarea celor patru luni de formare, participanții vor beneficia timp de două luni de activități suport și o serie de workshop-uri despre crearea unui brand personal și profesional, despre pregătirea pentru angajare sau freelance, precum și acces la oportunități de angajare și colaborare freelance.
„Dorim să oferim tinerilor și adulților din Brașov șansa de a-și dezvolta abilitățile de viitor și de a se pregăti pentru provocările industriei digitale. Generația Tech nu este doar un curs, este o experiență care redefinește modul în care oamenii învață și își clădesc viitorul. De aceea, continuăm programul la Brașov cu cea de-a treia ediție și mă bucur că o facem prin colaborarea atât de apropiată cu mediul de afaceri local”, a declarat Allen Coliban, primarul municipiului Brașov.

Cum se fac înscrierile

O mie de burse pentru Generaţia Tech. Locurile gratuite sunt limitate, motiv pentru care se recomandă completarea formularului de înscriere cât mai curând posibil pe site-ul Programului Generaţia Tech, aici.
Confirmarea celor 1.000 de participanţi din ediţia a 3-a a Programului Generaţia Tech se va face la Vibes Fest, pe 24 august în Piaţa Sfatului.
„Generația Tech nu se limitează doar la mediul online. Hub-ul de tehnologie din inima Brașovului, de pe Michael Weiss 31, devine centrul de întâlnire și networking pentru participanți. Aici se pot conecta cu colegii lor de program, se pot implica în evenimentele offline pe care le vom organiza și pot experimenta atmosfera vibrantă a comunității noastre”, a declarat Elena, fost participant în cadrul programului, care acum lucrează ca freelancer și coordonează comunitatea Generația Tech de la Brașov.
La rândul său, Medeea Petrovan, manager al programului, spune că Generația Tech te ghidează pas cu pas în a învăța cum să înveți și a-ți construi un nou viitor.
„În comunitatea Generația Tech vei găsi oamenii alături de care să construiești nu doar proiecte, ci și prietenii, o mentalitate orietată către soluții, către învățare continuă. Alături de comunitate, de mentori, de companiile partenere, te poți antrena pentru cerințele pieței de muncă și îți poți defini noi perspective pentru viața și cariera ta”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button