Expres

O influentă femeie de afaceri a murit la 62 de ani

O influentă femeie de afaceri a murit la 62 de ani. Jacqueline Gold, fondatoarea ANN Summers, a murit în mod tragic la vârsta de 62 de ani, la doar câteva săptămâni după moartea tatălui ei, președintele clubului West Ham, informează DailyMail.

Magnatul britanic a transformat retailerul într-o afacere de mai multe milioane de lire sterline după ce s-a alăturat companiei la doar 19 ani.

Succesul său incredibil a făcut-o să devină a 16-a cea mai bogată femeie din Marea Britanie, cu o avere netă de aproximativ 470 de milioane de lire sterline.

Jacqueline a fost fiica președintelui West Ham United, David Gold, care a decedat în ianuarie.

Femeia, care a urmat un tratament pentru cancer de sân timp de șapte ani, i-a adus recent un omagiu tatălui ei “erou”. Ea a împărtășit o serie emoționantă de fotografii cu David de-a lungul anilor, cu legenda: “Vom fi întotdeauna atât de mândri de tine, tată”.

Familia lui Jacqueline a anunțat ieri moartea tragică și neașteptată a acesteia cu o “tristețe de nedescris”. Aceștia au precizat că a murit avându-i lângă ea pe soțul, fiica, sora și cumnatul ei.

Pe lângă afaceri, Jacqueline Gold a fost mentor pentru alte femei, antreprenor și a făcut lobby pe lângă guvern pentru a contribui la îmbunătățirea egalității de gen în afaceri.

O influentă femeie de afaceri a murit la 62 de ani. Vorbind pentru Sunday Times în 2018, ea a spus că există foarte puține modele de rol feminin, adăugând că i se pare “dezamăgitor” că situația nu s-a schimbat.

“Mă simt frustrată că avem în continuare aceeași conversație în jurul emancipării și egalității femeilor”, a declarat ea pentru ziar.

„Trăim într-o societate cu ritm rapid și totuși progresul este dureros de lent”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button