Expres

O fetiță de trei ani și-a împușcat mortal sora de 4 ani

O fetiță de trei ani și-a împușcat mortal sora de 4 ani

Duminică seară, o fetiță de 3 ani și-a împușcat mortal, din joacă, sora de 4 ani, în casa lor din Texas.
Primul echipaj care a răspuns apelului de urgență a găsit-o pe fetița de 4 ani moartă, în jurul orei 19.30, într-o locuință dintr-o suburbie a orașului Houston, a precizat biroul șerifului într-un comunicat, potrivit The Guardian.

În casă se aflau cinci adulți, între care mama și tatăl vitreg, când sora mai mică a luat în mână un pistol semi-automat încărcat și a împușcat-o. Toți adulții credeau că cel puțin unul dintre ei avea grijă de fete, dar, de fapt, niciunul nu le supraveghea în timp ce acestea erau în dormitor, a declarat șeriful Ed Gonzalez.

Fetița a fost declarată moartă la locul incidentului, dar deocamdată nu se știe dacă vreunul dintre adulți va fi acuzat penal pentru că nu s-a asigurat că arma era pusă într-un loc sigur.
Este o altă poveste tragică a unui copil care are acces la o armă de foc și rănește pe altcineva. Trebuie să te asiguri că armele sunt într-un loc sigur. Nu doar să le spui copiilor să nu atingă armele. Inimile noastre sunt frânte. Comunitatea este afectată că un copil își pierde viața astfel”, a spus șeriful.

O fetiță de trei ani și-a împușcat mortal sora de 4 ani. Anchetatorii nu au făcut publice numele fetițelor sau a adulților.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button