Expres

O fetiță de opt ani a murit după ce i-a fost scoasă o măsea

O fetiță de opt ani a murit după ce i-a fost scoasă o măsea.

O vizită la cabinetul stomatologic s-a transformat într-o tragedie când o fetiță și-a pierdut viața în urma unei hemoragii severe, provocată de extracția unei măsele. Mama copilei afirmă că micuța s-a înecat cu sânge, scrie Daily Mail.

Salomé Bohórquez, o fetiță de numai opt ani, a ajuns la cabinetul stomatologic, căutând alinare pentru durerile dentare persistente.

Fiica mea se plângea de dureri la o măsea și, după o radiografie, s-a descoperit că un molar era afectat de carii”, a spus mama ei, Azucena Triana, într-un interviu pentru un post local de știri.

În urma consultului, medicul stomatolog a decis că extracția dintelui afectat era necesară. Inițial, procedura părea o simplă operație de îndepărtare a măselei, însă evenimentele au luat o întorsătură tragică.

După operație, mama a povestit cu inima frântă că fiica ei „sângera foarte abundent, iar medicul stomatolog a decis să o transfere la Spitalul San Juan de Dios”.

La spital, ea era încă în viață. Și-a dat ultimul suflu acolo. N-au putut face nimic… s-a înecat cu propriul sânge”, a mărturisit Triana.

Mama a dezvăluit, de asemenea, că Salomé fusese diagnosticată anterior cu anemie, dar starea ei se ameliorase datorită tratamentelor pe care le recomandase medicul pediatru.

Cu toată durerea pe care o simte, mama fetiței nu a acuzat medicul stomatolog.

Nu vom arunca cuvinte de vină asupra doctorului. Așteptăm să vedem rezultatele autopsiei înainte de a trage concluzii”, a subliniat ea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button