Expres

O fetiță de aproape 2 ani a avut parte de un sfârșit tragic

O fetiță de aproape 2 ani a avut parte de un sfârșit tragic

Micuța s-a stins din viață, după ce și-a blocat capul într-un cadru de pat, potrivit The Sun.  Tragedia a avut loc într-o casă din Hertfordshire, Anglia, unde micuța se afla alături de fratele ei, Daniel, ambii stând la momentul acela întinși pe patul din camera mamei lor.

Mama spune că se uita la televizor, sprijinită pe perne, moment în care a realizat că nu o mai vede pe fetița ei. În acel moment, Clair Robertson, în vârstă de 41 de ani, mama fetiței, a sărit din pat și a găsit-o pe micuța sa la picioarele patului, cu capul prins în cadrul metalic, moment în care a eliberat-o imediat, sunând apoi de îndată după ajutoare.
Am deschis ușa din față și am țipat după ajutor, eram conștientă că eram doar eu și copiii în casă. Am început să fac manevre de resuscitare, am salvat doi oameni în trecut, inclusiv pe mama mea când eram mai tânără, așa că am încercat să rămân calmă”, și-a amintit mama fetiței.
Jessica a fost transportată de urgență la spital, însă medicii nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire. Cadrele medicale le-au transmis părinților că dacă micuța își va reveni, aceasta „ar fi un copil diferit față de fata pe care o cunoșteau”. În cele din urmă, decesul a fost declarat pe 8 martie.
O fetiță de aproape 2 ani a avut parte de un sfârșit tragic. Totuși, Jessica a reușit să salveze alte trei vieți, asta după ce părinții ei au decis să-i doneze organele, având chiar și o grupă de sânge rară – AB pozitiv. Jessica a salvat un copil, un bărbat de 30 de ani și un băiețel de aproximativ aceeași vârstă cu ea.

A fost un miracol, avea o grupă de sânge atât de rară. Creierul ei a fost afectat catastrofal, dar corpul ei era perfect pentru a-i putea salva pe alții”, a mai spus mama fetiței.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
8 luni în urmă

[…] la spitalul din Edinburgh, unde familia s-a rugat pentru o minune timp de patru zile, când fetiţa s-a stins din […]

Back to top button