Expres

O femeie din județul Brașov și-a recuperat 800 de lei datorită unei persoane cu spirit civic

O femeie din județul Brașov și-a recuperat 800 de lei datorită unei persoane cu spirit civic. Femeia pierduse banii în centrul municipiului Făgăraș. Spre norocul ei, sutele de lei au fost observate de o persoană sufletistă. Aceasta din urmă și-a dorit ca banii să ajungă înapoi la proprietar, în prag de Crăciun. Astfel, i-a predat Poliției.


„M-aș bucura ca persoana care a pierdut acești bani să vadă știrea și să-i recupereze. Mă gândesc că poate fi vorba despre un pensionar, pentru care această sumă înseamnă hrana și medicamentele pentru o lună întreagă. Indiferent cine i-a pierdut, m-aș bucura să-i recupereze, pentru că, cu siguranță, are nevoie de bani, ca fiecare dintre noi, acum în prag de sărbători”, a declarat persoana care a găsit banii, conform fagarasultau.ro.


În urma cercetărilor efectuate de Poliția Municipiului Făgăraș, inclusiv a vizionării imaginilor video de pe camerele de supraveghere din zonă, a fost identificată femeia care îi pierduse. Acesteia i-a fost restituită suma pierdută de către oamenii legii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button