Expres

O femeie de 42 de ani a murit în timpul unui RMN

O femeie de 42 de ani a murit în timpul unui RMN. O femeie de 42 de ani a murit brusc chiar în timp ce i se făcea un RMN. Incidentul a avut loc pe 15 noiembrie, însă medicii nu au reușit să afle nici până acum ce i-a provocat moartea.

Incertitudinea rămâne în jurul morții femeii, care a avut loc miercurea trecută, în timpul unui RMN într-o clinică din Ris-Orangis, Essonne, Franța, scrie Le Parisien. În ciuda faptului că salvatorii au intervenit rapid, pentru femeie nu s-a mai putut face nimic.
Potrivit procurorului din Évry-Courcouronnes, Grégoire Dulin, „analizele toxicologice și patologice” erau încă „în curs” la sfârșitul săptămânii. Ceea ce înseamnă că autopsia victimei, efectuată vineri de un medic legist, nu a permis stabilirea cu exactitate a cauzei morții. Prin urmare, cercetările continuă.
Cu toate acestea, o ipoteză rămâne favorizată în această etapă, cea a unui atac de cord în timpul examinării. Este imposibil, pentru moment, să se stabilească o legătură între activitatea scanerului (dotat cu raze X) și disconfortul pacientei.

„Se poate întâmpla oriunde, oricând”, a declarat un medic din spital.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button