Expres

O femeie cu un copil a încercat să prindă avionul din mers

O femeie cu un copil a încercat să prindă avionul din mers. O egipteancă însoțită de un copil de trei ani a forțat două uși cu încuietoare electromagnetică și a reușit să ajungă pe platforma Aeroportului Internațional Henri Coandă – Otopeni.

Aceasta a fost oprită de personalul aeroportuar să urce în avionul TAROM care se pregătea de decolare, au spus reprezentanții aeroportului.
Incidentul a avut loc ieri, 5 martie, după ce egipteanca nu s-a prezentat la poarta de îmbarcare pentru cursa București-Londra, deși a fost chemată de mai multe ori.

A venit când aeronava era deja în procedura specifică pentru decolare, a forțat două uși cu încheietoare electromagnetică, apoi a intrat pe burduf, de unde a coborât pe platformă”, au spus reprezentanții Aeroportului Otopeni pentru Libertatea.
O femeie cu un copil a încercat să prindă avionul din mers. Reprezentanții aeroportului au explicat că femeia, care avea un copil în brațe, a fost controlată la punctul de Securitate, dar a forțat ieșirile de urgență.
Nu este voie ca aceste uși să fie încuiate cu lacăt sau zăvor, pentru că sunt ieșiri de urgență. De aceea sunt încuietori electromagnetice. Dacă dai cu umărul mai tare, se deschid”, au mai spus aceştia.

Femeia nu a fost sancţionată pentru că nu a fost considerată un pericol. După incident, a rămas în grija companiei aeriene, până când i-a fost găsit un alt zbor spre Londra.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button