Expres

O femeie a murit la biserică, în timpul slujbei

O femeie a murit la biserică, în timpul slujbei

În această dimineață, la biserica de pe strada Mare a Unirii în Focșani, o femeie care participa la slujba de Înălțarea Domnului, a acuzat o stare de rău.

Femeia, în vârstă de 86 de ani, a fost supusă fără rezultat manevrelor de resuscitare timp de 45 de minute, după care medicul a declarat decesul, informează Ziarul de Vrancea.

La solicitare s-a deplasat un echipaj SAJ de urgență tip B 2 cu asistent care a identificat o persoană de 86 ani, sex feminin aflată în stop cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare cardio-pulmonară avansate. Manevrele de resuscitare au continuat timp de 45 minute fără rezultat pozitiv, medicul declarând decesul pacientei”, a transmis ISU Vrancea.
De asemenea, la locul intervenției s-a deplasat și un echipaj SAJ tip B 1 cu medic. Echipa de la Serviciul de Medicină Legală a preluat cazul, autopsia urmând să stabilească cauzele decesului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button