Expres

O femeie a făcut circ în aeroport când a aflat că nu poate zbura (video)

O femeie a făcut circ în aeroport când a aflat că nu poate zbura. O femeie a fost filmată cu telefonul mobil în timp ce își ieșea din minți la ghișeul de bilete al Aeroportului Internațional din Mexico City, marți, 4 iulie, când un angajat al companiei aeriene Volaris a informat-o că există o problemă cu rezervarea zborului său.

O pasageră a reacționat violent atunci când a fost anunțată că trebuie să finalizeze cumpărarea zborului ei“, a precizat Volaris într-o declarație transmisă joi publicației The Post.

Se pare că doamna încercase să efectueze plata cu mai multe carduri de credit, fără succes, ceea ce a determinat sistemul nostru de prevenire a fraudelor să emită o alertă de securitate.

María Guadalupe, în vârstă de 56 de ani, este acuzată de deteriorarea echipamentelor, precum și de tulburarea liniștii publice pentru că ar fi trântit la pământ patru monitoare de calculator și patru scanere manuale de coduri de bare, relatează Daily Mail.

Agenții de Poliție au plasat-o pe Guadalupe în arest, potrivit Volaris, care a notat că “s-a ajuns la un acord de reparare a pagubelor”. Se pare că situația a luat amploare atunci când Guadalupe i-ar fi cerut unui angajat Volaris o rambursare.

Dacă nu vreți să-mi dați banii înapoi, nu-mi pasă. Dar asta o să vă coste“, a strigat femeia în spaniolă către un agent în timp ce se afla în vârful cântarului de bagaje al companiei aeriene.

O femeie a făcut circ în aeroport când a aflat că nu poate zbura. Femeia poate fi văzută aruncând la pământ monitoarele de calculator și scanerele de coduri de bare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare