Expres

O familie din BRAȘOV, despre coșmarul de… dincolo de gard / Sesizările către autorități nu au avut niciun efect… (GALERIE FOTO)

  • image2_297549.jpeg
  • image0_297550.jpeg
  • image10_297551.jpeg
  • image1_297552.jpeg
  • image9_297553.jpeg

Viața la casă s-a transformat într-un coșmar pentru o familie care locuiește pe str. Zizinului din municipiul Brașov. Oamenii ne-au contactat cu speranța că astfel vor fi luați în serios de autorități și vor putea trăi din nou într-un mediu curat și civilizat.

Problema familiei B. este la… un gard distanță. În fapt, casa de la nr. 102 D se învecinează cu un imobil neocupat de proprietar(ă), ci pare-se de o familie „certată” cu curățenia (n.r. după cum se observă și în imagini).

Oamenii nu știu exact care este situația juridică a imobilului de la 102B și dacă vecinii stau sau nu legal în el (în chirie sau abuziv), cert este că le creează mari probleme.

Casa învecinată este într-o stare avansată de degradare și curtea s-a transformat într-un depozit de gunoaie, după cum se explică și în sesizările depuse la Poliție de către familia B..

„Această proprietate (casa + curte + anexe) este într-o stare avansată de degradare (cad țigle, bucăți din horn, ciment, piatră…), curtea este plină de gunoaie (haine, sticle, PET-uri, pampers, tampoane folosite, deșeuri casnice, etc), WC-ul din curte neigienizat, nevidanjat de 10 ani, toate acestea emană mirosuri grele și odată cu căldura – irespirabile; întrucât sănătatea mea și a familiei mele se află în pericol, vă rog să dispuneți măsurile legale ce se impun pentru un mediu sănătos și desființarea acestui focar de infecție”, se detaliază și se solicită într-o sesizare înregistrată la Poliție luna trecută.

Reclamanții îi suspectează pe vecini și de furt

Familia B. a fost și victima unui furt, în toiul nopții și îi suspectează tot pe vecini, dar cazul a rămas nesoluționat.

În fapt, într-o sesizare făcută de M. B. se precizează că, anul trecut, pe când erau în vigoare interdicții de circulație pe timp de noapte, le-a fost furat din curte un moped de aproximativ 45 de kg și valorând în jur de 200 de euro. Oamenii au sunat la 112 dimineața, când au observat că aveau poarta spartă și că lipsea vehiculul. Deși a trecut mai bine de un an de atunci, au rămas cu paguba, iar autorul este, oficial, tot necunoscut.

„Îmi doresc să se afle adevărul legat de acest imobil lăsat în paragină de 8 ani, unde locuiesc acești oameni periculoși”, ne-a precizat M.B.. „Anul acesta am făcut plângere la Secția nr. 5 Poliție și la Garda Națională de Mediu, iar Garda de Mediu a trimis spre soluționare la Poliția Locală și la Direcția de Sănătate Publică Brașov”, ne-a mai explicat ea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button