Expres

O clădire s-a prăbuşit peste alt imobil. Zeci de persoane sub dărâmături

 

Un imobil cu şase etaje s-a prăbuşit peste o clădire cu patru etaje în oraşul Noida, de la periferia New Delhi. Cel puțin trei persoane au murit, a informat poliţia. Salvatorii caută încă persoane care ar putea fi prinse sub dărâmături, relatează agenția Reuters, preluată de Agerpres. Poliţia a precizat că imobilul care s-a prăbuşit în noaptea de marţi spre miercuri fusese construit în urmă cu câţiva ani şi nu părea să aibă prea mulţi ocupanţi. Structura de rezistență a clădirii era slabă. „Am recuperat trei cadavre, câte altele există este greu de spus. Dar oamenii din zonă ne spun că nu erau multe familii care se mutaseră în clădire şi că acolo trăiau în special muncitori în construcţii”, a declarat inspectorul general de poliţie Ram Kumar.
O publicație locală a informat anterior că ar fi prinși sub dărâmături cel puţin 50 de oameni. Şeful pompierilor care au intervenit la faţa locului a indicat că 12 muncitori ar fi fost în clădirea de 6 etaje la momentul prăbușirii. 18 familii trăiau în clădirea cu patru etaje, potrivit canalului NDTV. Noida este formată din mai multe zone rezidenţiale care au apărut în jurul capitalei Indiei în ultimul deceniu. Aici se află zeci de blocuri de locuit sau pentru spaţii de birouri, multe dintre ele neterminate din lipsă de fonduri sau în lipsa aprobărilor de la primărie. În jur de 100 de persoane au fost implicate în operaţiunile de salvare care au durat toată noaptea. S-au folosit macarale pentru a îndepărta dărâmăturile.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare