Expres

O celebră scriitoare va candida pentru funcția de președinte al SUA

O celebră scriitoare va candida pentru funcția de președinte al SUA

O celebră scriitoare americană și-a anunțat intenția de a intra în cursa pentru Casa Albă. Este vorba de Marianne Williamson, autoare a unor cărți de succes despre spiritualitate și bunăstare.

Marianne Williamson, fostă candidată democrată, a intrat din nou în cursa pentru Casa Albă. Ea a anunțat, sâmbătă, că va candida pentru funcția de președinte al SUA în 2024, la patru ani după ce nu a reușit să treacă de cursa internă a democraților.

Femeia, în vârstă de 70 de ani, a fost descrisă drept „guru de către Oprah Winfrey”. Ea este prima care s-a lansat oficial în tabăra democrată, care încă așteaptă decizia președintelui Joe Biden.

La 80 de ani, Biden susține că are „intenția” de a candida pentru un al doilea mandat, dar nu și-a oficializat încă intrarea în campanie, a arătat AFP.

Articole asemănătoare

Într-un discurs de extremă stânga rostit susținătorilor săi adunați la Washington, Marianne Williamson nu l-a citat pe Joe Biden, ci a denunțat un sistem politic „rezistent la schimbare”, „corupt” de marile companii.

O singură persoană nu va putea rezolva toate problemele (…) nici măcar un președinte. Dar un președinte care spune lucrurilor pe nume ar face foarte bine. Slujba noastră este să creăm o viziune a dreptății și a iubirii atât de puternică încât să depășească forțele urii, nedreptății și fricii”, a spus ea.

A concurat și în urmă cu patru ani cu Joe Biden

După ce a scris „A Return to Love”, un bestseller lansat în 1992, Marianne Williamson a fost adesea invitată în emisiunile lui Oprah Winfrey pentru a oferi sfaturi de dezvoltare personală.

O celebră scriitoare va candida pentru funcția de președinte al SUA. În urmă cu patru ani, la alegerile din SUA, această femeie excentrică, cu o voce gravă, a mai concurat cu Joe Biden, precum și cu alți douăzeci de candidați la nominalizarea Partidului Democrat.

Williamson nu a reușit să crească în sondaje, rămânând la 0,3% din intențiile de vot și s-a retras. La acel moment, campania lui Marianne Williamson s-a confruntat cu dificultăți financiare.

„Candidaților democrați rămași în cursă le urez ce-i mai bine pentru drumul care va veni. O politică de conștiință este în continuare posibilă. Și, da… dragostea va triumfa”, a susținut ea, la acel moment.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
15 zile în urmă

Nu, nu, tot senilul corupt de bideju este bun. El are misia să facă praf Amerlocia și nu trebuie descurajat sau împiedicat, așa marionetă cum e el.

Citeşte şi...
Close
Back to top button