Expres

O câștigătoare la loto a dat în judecată Loteria Națională

O câștigătoare la loto a dat în judecată Loteria Națională
O femeie din Marea Britanie care susţine că a câștigat 1 milion de lire sterline la loterie a dat în judecată Loteria Națională pentru a-și recupera câștigul. Joan Parker-Grennan a crezut că a câștigat o sumă de șase cifre după ce pe un bilet de la loterie, afișat online, scria că a câștigat atât 10 lire sterline, cât și 1 milion de lire sterline.
Reprezentanții companiei Camelot, operatorul Loteriei Naționale, au declarat că sunt obligați să plătească doar suma cea mai mică, potrivit Sky News. Ca urmare, femeia a dat în judecată compania, susținând că loteria este “obligată” să îi plătească marele câștig, informează Metro.
O câștigătoare la loto a dat în judecată Loteria Națională. Judecătorului de la Înalta Curte din Londra i s-a spus că a existat o “problemă tehnică” care a dus la afișarea pe ecranul câștigătoarei a două numere.

Acest lucru a dus la apariția pe ecran a unor “animații grafice diferite”, ceea ce a provocat confuzia femeii, susțin reprezentanții companiei britanice.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare