Expres

O cântăreață celebră a murit la doar 30 de ani

O cântăreață celebră a murit la doar 30 de ani

Park Bo Ram, una dintre cele mai cunoscute vedete din K Pop, a fost găsită moartă în casa unui prieten. Potrivit poliției, Park se afla cu alte două femei la casa unei prietene din Seul, când s-a prăbușit, suferind un stop cardiac. Ea a fost transportată de urgență la spital, dar a murit la aproximativ o oră după ce a fost găsită. Poliția a deschis o anchetă cu privire la moartea ei. 

Potrivit Daily Mail, aceasta ar fi băut cu prietenii săi. La un moment dat, s-a scuzat spunând că se duce la baie, însă nu s-a mai întors.

Raportul arată că a fost găsită „ghemuită deasupra chiuvetei, inconștientă” când doi dintre prietenii săi s-au dus să o verifice. Aceștia au încercat să îi acorde primul ajutor până la sosirea personalului de urgență.

Casa sa producții a oferit mai multe informații într-un comunicat. XANADU Entertainment și-a oferit „cele mai profunde condoleanțe” tuturor fanilor care o susțineau pe regretata artistă.

Suntem aici pentru a împărtăși vești dureroase și sfâșietoare. Park Bo Ram a murit brusc, noaptea târziu, pe 11 aprilie. Este și mai sfâșietor că trebuie să vă spunem această veste bruscă tuturor fanilor care o îl susțin pe Park Bo Ram. Încă o dată, transmitem cele mai profunde condoleanțe, să se odihnească în pace”, se arată în comunicat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 luna în urmă

Alta care o mierlește de tînără? Cîte doze avea la activ? Mengle cu fustă, moldovanca, mahler piromana și frizerița de fofoloance pe cînd? Dar deviantul de vilighei, trollul waxerist, croncanul de jumară, pensatul de ghiță și spurcăciunea de arahat? Ăștia… Citeşte mai mult »

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
1 luna în urmă

Prostalete putinist ce stai? Fugi repede cu lingurita si ia o mostra de coprocultura sa ii faci analizele sa vezi, ies analizele pe gustul tau? Ies bune sau nu?

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare