Expres

O bătrânică a fost bătută de un angajat de la salubritate

O bătrânică a fost bătută de un angajat de la salubritate. O femeie de 61 de ani a ajuns la spital după ce a fost bătută de un angajat de la salubritate. Agresiunea a avut loc pe o stradă din Baia Mare. Apelul la 112 a fost dat de mai multe persoane care au găsit-o pe victimă căzută în stradă.

Potrivit vasiledale.ro, echipajul medical care a sosit la fața locului a solicitat intervenția Poliției, după ce și-a dat seama că femeia a fost victima unei agresiuni. Victima a povestit că un bărbat care însoțea o mașină de ridicat gunoiul a bătut-o pentru că a văzut-o căutând mâncare printre resturile menajere.

„Astăzi, 20 octombrie, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați despre faptul că o femeie ar fi fost agresată. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, o femeie de 61 de ani din Finteușu Mic ar fi fost agresată pe strada Constantin Brâncoveanu de un bărbat în vârstă de 56 de ani din Baia Mare”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Maramureș.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii de lovire sau alte violențe.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button