Expres

O autocisternă blochează un sens de mers, pe DN 1A, în județul Brașov

O autocisternă blochează un sens de mers, pe DN 1A, în județul Brașov. Atenționarea a fost emisă de Infotrafic, în această dimineață, în jurul orelor 9.00.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1A Ploiești-Brașov, localitatea Săcele, în zona Babarunca, județul Brașov, din cauza unei defecțiuni tehnice, o autocisternă a rămas imobilizată pe suprafața de rulare, blocând un sens de mers. Traficul se desfășoară alternativ, pe un fir, pentru aproximativ 45 – 60 de minute.

Informații în timp real despre restricțiile de trafic determinate de evenimente rutiere pot fi accesate pe Infotrafic.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 an în urmă

Ce a inteles si madam Lili: “Vor şi camere cu zoom optic, ce vor putea fi mişcate de la distanţă, ce vor permite urmărirea obiectelor sau persoanelor aflate în mişcare”. Trecem peste formularea greoaie a frazei. Pana si latraul.putinist se… Citeşte mai mult »

Raoke
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

Fa, devianto, lasa dozele si #MonaDragosteaMea ca iti fac praf neuronul. Or, se stie clar, acel neuron cu care i-a dotat Mama Natura pe waxerii devianti este pentru functiile fiziologice. ATAT. Pentru gandire, exprimare sau scriere e nevoie de mai… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] O autocisternă blochează un sens de mers, pe DN 1A, în județul Brașov […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare