Expres

O adolescentă a cheltuit de pe cardul mamei 64.000 de dolari

O adolescentă a cheltuit de pe cardul mamei 64.000 de dolari. Părinții unei fete de 13 ani din provincia chineză Henan au avut un șoc imens când și-au dat seama că aceasta cheltuise 449.500 de yuani, adică aproape 64.000 de dolari, pe jocuri video.

Mama fetei a simțit că îi fuge pământul de sub picioare când a verificat contul și a constatat că mai avea doar 0,5 yuani din cei 449.500, bani pe care ea și soțul ei i-au economisit cu mareefort ani de zile. Fata a epuizat contul de economii în aproximativ patru luni, dar a reușit să păstreze secretul ștergând tot istoricul operațiunilor bancare de pe telefon, potrivit South China Morning Post.

Descoperirea a fost făcută atunci când unul din profesorii fetei a observat că aceasta își petrecea prea mult timp pe telefon chiar și la oră și i-a anunțat mama.

Femeia s-a gândit că ceva ar putea fi în neregulă și a început să analizeze în amănunt problema, dându-și seama imediat cam cât de gravă era situația. Potrivit sursei citate, fata a cheltuit 330.000 de yuani pentru a cumpara jocuri și pentru a le dezvolta, precum și aproximativ 100.000 de yuani pentru a cumpăra jocuri pentru colegii de școală. Fata a spus că s-a simțit presată de colegi, care ar fi amenințat-o că le vor spune despre bani și jocuri părinților ei. Ca să le facă pe plac, le-a cumpărat și lor jocuri cu cardul mamei sale.

O adolescentă a cheltuit de pe cardul mamei 64.000 de dolari. Mama fetei recunoaște că a făcut o greșeala atunci când i-a spus acesteia codul PIN, dar că a făcut asta pentru situația în care fata ar fi avut nevoie urgentă de bani pentru o situație neprevăzută. Nu și-a imaginat niciodată că fiica ei va epuiza contul de economii al familiei în doar patru luni.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button