Expres

O actriță celebră a murit înecată într-un râu

  • marymara.jpg

Actrița americană Mary Mara, cunoscută mai ales pentru rolurile din serialele „ER” și „Law&Order” a încetat din viață la vârsta de 61 de ani, după ce s-ar fi înecat în timp ce înota în râul St. Lawrence, din New York. Trupul acesteia a fost descoperit în râu, duminică dimineață, după ce apropiaţii au apelat la ajutorul poliţiei.
Actrița se afla acolo la casa de vară a verișoarei sale, iar râul curge în apropiere. Decesul a fost confirmat managerul ei Craig Dorfman, informează CNN.

A fost una dintre cele mai bune actrițe pe care le-am cunoscut. Îmi aduc și acum aminte când am văzut-o jucând pe Broadway, în „Mad Forest”, în 1992. Era electrică, amuzantă și autentică. Toată lumea o iubea. Îi vom simți lipsa”, a declarat managerul actriței.

Mary Mara s-a născut în 1960, în Syracuse, New York, SUA. De-a lungul carierei, a interpretat mai multe roluri în producții cinomatografice sau televizate precum „Dexter”, „The Practice” sau „Star Treck: Enterprise”. A devenit celebră pentru aparițiile din „Law & Order”, „Nash Bridges”, „ER” și „Ray Donovan”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button