Expres

O acrobată a murit după ce a căzut de la trapez

O acrobată a murit după ce a căzut de la trapez. O acrobată chineză a murit după ce a căzut în gol în timpul unui spectacol, sâmbătă. Femeia, cu numele de scenă Sun, a căzut în timpul unui spectacol de trapez în orașul Suzhou din provincia centrală Anhui, relatează BBC.

Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare, arătând-o pe gimnastă căzând pe o scenă dură, după ce partenerul ei nu a reușit să o prindă. În timpul unei cascadorii la trapez, bărbatul ar fi trebuit să o prindă cu picioarele. O fracțiune de secundă a fost îndeajuns pentru a rata momentul, lucru care a costat-o viața pe gimnastă. Ea a fost dusă la spital, unde eforturile medicilor de a-i salva viața au eșuat.

Popularul site de știri The Paper a relatat că ea lasă în urmă doi copii. Oficialii spun că o anchetă este în curs de desfășurare în legătură cu incidentul.

Partenerul de acrobație al lui Sun, Zhang, era soțul ei. Potrivit The Paper, acrobații lucrau împreună de „mulți ani” și adesea făceau spectacole fără centuri de siguranță.

Imaginile au îngrozit populația din China și, deși utilizatorii rețelelor de socializare din această țară au recunoscut că acrobațiile presupun un nivel ridicat de risc, unii și-au exprimat îngrijorarea cu privire la măsurile de siguranță laxe din industria circului. Ei cer acum reglementări drastice în industrie.

The Paper a distribuit imagini de arhivă ale cuplului, care sunt adesea văzuți făcând cascadorii la altitudini mari și bazându-se pur și simplu pe forța și priceperea celuilalt pentru a supraviețui.

O acrobată a murit după ce a căzut de la trapez. Publicația spune că decizia de a nu folosi centuri de siguranță s-a datorat și faptului că lucrau într-o industrie „extrem de competitivă”, iar cascadoriile mai riscante generează „relativ mai mulți bani”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button