Expres

Nunta lui George Simion „A SPART” audiența! Ce a spus Victor Ciutacu?! / COMENTARIUL Oanei Roman…

  • nuntasimion.png
 

Postul România TV a fost marele câștigător al zilei de sâmbătă, grație faptului că a transmis „en-gros” nunta de la Măciuca a lui George Simion, liderul AUR. A fost cel mai urmărit canal TV din țară, cu 390.000 de telespectatori pe minut, luându-le fața celor de la PRO TV.

Însă, dintre cei 390.000 de telespectatori de la România TV, 150.000 (aproape 40%) au avut peste 70 de ani. Alţi 130.000 au fost din categoria 55-69 de ani, așa cum a detaliat paginademedia.ro.

Prezent la evenimentul din județul Vâlcea, jurnalistul Victor Ciutacu, un apropiat al lui George Simion, a scris, entuziasmat, pe contul său de Facebook: „Ne scuzați că am bătut (rău) PRO TV și că restul pieței de televiziune din România nu a existat ieri. Controversatul realizator și colegii lui, senzaționali”.

„Dezgustător, jenant și atât de degradant”

Pe tema nunții lui George Simion și a mediatizării TV a acesteia, Oana Roman a scris pe contul său de Instagram: „Zapam de pe un canal pe altul și dau peste chestia asta… și mă îngrozesc când văd cum televiziunile aleg să arate așa ceva. Totul este dezgustător, jenant și atât de degradant. Peste tot aceeași mizerie… Da, un circ oribil pe care toate televiziunile îl dau în direct. Eu discut acum 3 secunde aici doar pentru că mi se pare exemplul cel mai evident că suntem într-un punct în care practic ne facem singuri de râs ca țară și popor”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button