Expres

„Nu vor stare de urgenta pentru ca le strica anticipatele”, sustine Mircea Geoana, presedintele PSD

  • logomytex.png
 

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca actualii guvernanti refuza sa declare starea de urgenta, intrucat „le-ar strica anticipatele”.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a tinut sa precizeze ca actualii guvernanti refuza declararea starii de urgenta, intrucat le-ar ingreuna planurile privind declansarea anticipatelor. „Imi este foarte clar ca din obsesie pentru anticipate, conducatorii nu vor sa declanseze starea de urgenta. Le-ar strica anticipatele”, a declarat Geoana. „Este indecent sa vorbim de anticipate in conditiile in care mii de romani au ramas fara locuinta. Dimensiunile calamitatilor sunt diminuate in mod expres de Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu. In lege se specifica clar ca in situatii de calamitati naturale trebuie declansata starea de urgenta”, a mai spus Geoana.
Presedintele Traian Basescu, a declarat vineri dupa-amiaza, ca nu convoaca CSAT pentru a decreta stare de urgenta in zonele afectate de inundatii, asa cum ii sugerase recent fostul presedinte Ion Iliescu.Articole asemănătoare

0 0 voturi
Article Rating
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comments
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button