Expres

NOU! Sistem TICKETING pentru programări la servicii ale IPJ BRAȘOV

  • politiabrasov.jpg
 

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a implementat un sistem de ticketing profesional, ce permite obținerea unui bon de ordine pentru programarea cetățenilor la ghișeele de lucru cu publicul de la nivelul Serviciului Rutier, Serviciului Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative și Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

„Sistemul reprezintă o soluție pentru eliminarea aglomerației, precum și reducerea semnificativă a timpilor de așteptare la ghișeele de lucru cu publicul. Îmbunătățirea calității serviciilor oferite este o preocupare permanentă a Inspectoratului de Poliție Județean Brașov astfel, în perioada următoare se dorește implementarea unui sistem informatic pentru programarea online. Pentru a evita eventuale neplăceri legate de lipsa documentelor necesare pentru anumite servicii/operațiuni, cetățenii sunt rugați să se informeze anterior prezentării la ghișeu, cu privire la lista de documente necesare pentru operațiunea solicitată, accesând pe site-ul instituțional https://bv.politiaromana.ro/, secțiunea «Informații Publice», a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

Din datele pe care le avem, județul Brașov este primul în care Poliția implementează un astfel de sistem.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
11 luni în urmă

[…] NOU! Sistem TICKETING pentru programări la servicii ale IPJ BRAȘOV […]

Back to top button