Expres

Noi investiții la Spitalul Județean Brașov

Noi investiții la Spitalul Județean Brașov

„Vom cumpăra din fonduri europene încă 5 echipamente care vor intra în dotarea noii Unităţi de Primiri Urgenţe. Este vorba de un ecograf, un bronhoscop rigid, un bronhoscop flexibil, un sistem automat tip vacuum pentru transportul tuburilor cu produse patologice recoltate în UPU şi un sistem de depozitare inteligentă a medicamentelor”, a declarat Adrian Ioan Veştea, președintele Consiliului Județean Brașov.

Valoarea totală estimată a acestora este de 1.471.500 lei (fără TVA).

Noi investiții la Spitalul Județean Brașov

Potrivit lui Adrian Veștea, noile aparate se vor adăuga celor 83 de echipamente achiziţionate anul trecut în cadrul proiectului POR. Acesta are o valoare de peste 6,7 milioane de lei.

„Mă bucur că putem valorifica la maximum fondurile europene accesate. Astfel, reuşim să răspundem tuturor necesităţilor identificate de personalul medical al celui mai important spital braşovean”, a mai precizat președintele Consiliului Județean Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button