Expres

Nicolae Ciucă a spus ce pensie are

Nicolae Ciucă, președintele PNL, a fost invitatul jurnalistei Anca Alexandrescu la emisiunea „Culisele Statului Paralel”, difuzată la Realitatea Plus.

Printre altele, moderatoarea l-a întrebat direct pe fostul premier ce pensie are, știind că este general în rezervă, după ce a activat, înainte de a intra în politică, în cadrul Armatei Române. Asta pe chestiunea pensiilor speciale, care este mereu la ordinea zilei la noi în țară.

În mass-media, s-a vehiculat că Nicolae Ciucă ar avea o pensie de 40.000 de lei pe lună, dar acesta a dezmințit cu franchețe: „Am aproximativ 19.000 de lei… Nu este o pensie specială. Am o pensie pe care o au militarii din Armata Romana cu peste 33 de ani de serviciu. Beneficiez de prevederile legii, pentru care nu am nici cea mai mică implicare. Fiecare militar care și-a desfășurat activitatea și servit țara sub drapel beneficiază de prevederile aceleiași legi”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button