Expres

Nick Carter de la Backstreet Boys, acuzat de viol

Nick Carter de la Backstreet Boys, acuzat de viol
Shannon Ruth, o fostă fană a trupei Backstreet Boys diagnosticată cu tulburare din spectru autist, a depus plângere pentru un viol comis de Nick Carter în 2001, cu ocazia unui concert la Tacoma, în statul Washington, SUA, informează AFP. 
„Deşi am autism şi trăiesc cu paralizie cerebrală, cred că nimic nu m-a rănit mai mult în viaţa mea decât ceea ce mi-a făcut Nick Carter”, a denunţat în lacrimi Shannon Ruth, astăzi în vârstă de 39 de ani.

Aceasta a depus plângere la un tribunal civil, la Las Vegas, în Nevada, unde ea şi cântăreţul locuiesc, solicitând despăgubiri financiare. 
Plângerea include declaraţii ale altor trei femei, care îl acuză de asemenea pe cântăreţ de agresiune sexuală. Ele doresc să rămână sub anonimat şi până acum nu au depus plângeri individuale.

Potrivit lui Shannon Ruth, în 2001, Nick Carter a violat-o, în ciuda protestelor ei, după ce cântărețul a invitat-o ​​într-un autobuz de turism, unde i-a oferit o băutură „cu gust ciudat”, numită „suc VIP”.
Nick Carter de la Backstreet Boys, acuzat de viol. Nick Carter, a cărui trupă a scos melodiile „I Want It That Way” şi „Everybody (Backstreet’s Back)”, a fost acuzat în 2017 de viol și de către cântăreaţa americană Melissa Schuman.

Ulterior, Nick Carter a scăpat de acuzații, după ce procurorii au ajuns la concluzia că, din cauza perioadei lungi de timp care a trecut de la presupusul viol, nu au putut fi realizată o analiză corectă a probelor.

„Nick se concentrează pe familia sa şi îşi plânge fratele”

Reprezentanţii lui Carter nu au răspuns la noile acuzaţii. Cântăreţul nu a făcut nicio menţiune despre plângere pe reţelele de socializare, unde postări recente îi aduc un omagiu fratelui său, decedat luna trecută.
„Această acuzaţie este complet falsă”, a dat asigurări un membru al anturajului său pentru site-ul dedicat celebrităţilor TMZ.
„Nick se concentrează pe familia sa şi îşi plânge fratele”, a adăugat acesta.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button